NAKON 5 GODINA LJUBAVI: Anastasija Ražnatović RASKINULA sa dečkom - OVO JE RAZLOG kraha veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 13:14

NAKON 5 GODINA LJUBAVI: Anastasija Ražnatović RASKINULA sa dečkom - OVO JE RAZLOG kraha veze

Majka i ćerka u isto vreme ostale bez jačih polovina.

Nedeljama se u javnosti spekulisalo da su Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić raskinuli ljubavnu vezu, a sve zbog toga jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja u utorak su stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.