NAKLON DO PODA ZA ZADRUGARKU: Publika na čelu sa Dušicom Jakovljević učinila predivnu stvar za Bojanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 09:47

NAKLON DO PODA ZA ZADRUGARKU: Publika na čelu sa Dušicom Jakovljević učinila predivnu stvar za Bojanu

Ovakvu životnu priču nikada niste čuli.

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović potresla je čitavu naciju kada je noćas tokom emisije "Pitanja novinara" ispričala do detalja svoju stravičnu životnu priču.

Bojana je kao jako mala doživela tragediju, kada je njena baka na monstruozan način ubila njenog oca. Nakon toga, Bojana i njena sestra su završile u Domu za nezbrinutu decu, ali ni tu njenim mukama nije bio kraj.

Više o jezivom detinjstvu Bojane Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pročitajte OVDE i klikom OVDE.

Pored toga što je Bojana preživela stravične stvari, ona je uspela da iz svega izađe kao borac, zaposli se i upiše fakultet na kojem je danas apsolvent. U šest sezona rijalitija "Zadruga" zaista smo čuli mnoštvo tužnih i tragičnih životnih priča, ali Bojanina je možda i najtragičnija do sada.

Upravo zbog toga što je uspela da stoji čvrsto na svojim nogama, voditeljka Dušica Jakovljević, novinari i publika u studiju su pružili Pavlovićevoj ogromnu podršku gromoglasnim aplauzom, a voditeljka joj se potom i naklonila.

Predstavnici medija su sa učesnicom "Elite" sve vreme razgovarali kroz suze i sa knedlom u grlu, a kako je izgledao ovaj dirljivi momenat pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.