Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2020, 10:58

NAKAZO, NAKAZNA! Slova Radanović IZVREĐAO Mirka Gavrića, ovaj mu BRUTALNO ODGOVORIO!

Bivši učesnik „Zadruge”, Mirko Gavrić, gostovao je u emisiji „Zadruga – Narod pita” gde je pred milionskim auditorijumom ispričao da je Sloba Radanović na svom Tviter profilu napisao komentar koji ga je direktno uvredio. OSETIO SE PROZVANIM! Naime, na samom početku emisije voditelj Milan Milošević otkrio je da je Mirko kupio rekvizite od strane Marka The post NAKAZO, NAKAZNA! Slova Radanović IZVREĐAO Mirka Gavrića, ovaj mu BRUTALNO ODGOVORIO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTPISAO JE! Mirko Gavrić opleo po Luni: “Nikada se nećemo pomiriti, DOSTA su P*ŠALI po meni!”

Izvor: Svet, 29.Jul.2020

Bivši zadrugar Mirko Gavrić i jedan od najboljih prijatelja Anabele Atijas odlučio je da zauvek izbriše Lunu Đogani iz života.. “DEVOJKO UKLJUČI MOZAK PRE NEGO ŠTO NEŠTO KAŽEŠ!” Gavrić je pre nekoliko dana uputio Luni javno pismo i time podigao veliku prašinu, a sinoć je u emisiji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.