NAKARADNA VEZA, SVE JE SKRNAVO KAO I ONI! Nakon POMIRENJA Eda i Dragane, zadrugar žestoko opleo po njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 12:10

"NAKARADNA VEZA, SVE JE SKRNAVO KAO I ONI!" Nakon POMIRENJA Eda i Dragane, zadrugar žestoko opleo po njima

Đedović nije birao reči!

Kao bomba je odjeknula vest da su bivši rijaliti igrači Dragana Mitar i Edis Edo Fetić obnovili su svoju ljubavnu romansu.

Naime, novinari su došli u posed nekoliko snimaka iz Novog Pazara, koji dokazuju pomirenje Dragane i Eda. Ona se trenutno nalazi kod njega u rodnom gradu sa sinom.

Novinari su stupili u kontakt sa bivšim zadrugarom i novinarom Markom Đedovićem, koji se tokom ''Zadruge 3'' nije libio da kaže svoje iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenje o Dragani i Edu, a ni ovoga puta ih nije štedeo:

- Simuliraju (kako bi Edo rekao) hahahahahahahahaha. Pa šta reći možda i jesu oni jedno za drugo. Možda im je zafalilo para pa bi u ''Zadrugu 5'', pošto sam čuo da je Zilha svoje uzela. Ajde ozbiljan da budem, nakaradne ličnosti, nakaradna veza, nakaradna dešavanja i sve je skrnavo baš kao i oni. Žao mi je tog deteta koje Dragana razvlači po putu koje više ni ne zna ko je čiji tata ni ko je tu kome šta. Sramno iskreno, ali šta da radimo, taj momemat me nervira momenat deteta u svemu što se njih tiče i nisu za bolje ni on ni ona - zaključio je Marko Đedović .

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.