NAJVIŠE SAM SE PLAŠILA BUĐENJA IZ ANESTEZIJE! Dušica Jakovljević operisana: Uslikana sva u zavojima i podlivima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 10:36

"NAJVIŠE SAM SE PLAŠILA BUĐENJA IZ ANESTEZIJE!" Dušica Jakovljević operisana: Uslikana sva u zavojima i podlivima

"Ja vrlo transparentno sve radim, žene ne treba da budu osuđivane."

Popularna voditeljka televizije Pink, Dušica Jakovljević se juče oglasila pred operaciju.

Ona jebila vrlo uzbuđena a danas je samo 24 sata nakon intervencije i napustila bolnicu.

Dušica se pojavila ispred bolnice sva otečena, u podlivima i zavojima.

Primetno je da su joj i ruke i glava u zavojima, a ona je za medije objasnila šta je od intervencija radila na sebi:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dobro sam, konačno se završilo. Srećna sam što se sve završilo, postoje stvari koje sam dodala. Operacija je protekla dobro, anestezija je bila super, buđenja sam se najviše plašila. Zategla sam podbradak i ruke. Ja vrlo transparentno sve radim, žene ne treba da budu osuđivane. Ja namerno razbijam predrasude, svako radi šta hoće. Uradila sam i nos malo - rekla je ona za "Blic".

Podsetimo, Dušica je nedavno morala da odloži petu operaciju zbog loših rezultata.

- Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada sam krenula s intervencijama s kojima sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec za mesec i tako dođosmo do kraja "Zadruge". Da sam te nehirurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve, tri, a mene sledeće nedelje čeka peta. Nakon toga, početkom jula operisaću i devijaciju. Nagrabusila sam - rekla je nedavno Jakovljevićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.