NAJVEĆI SKANDAL NA KOLEKTIVNOJ SVADBI! Ustala je, progovorila i napravila HAOS u vili! Žestoka NEPRAVDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 10:22

NAJVEĆI SKANDAL NA KOLEKTIVNOJ SVADBI! Ustala je, progovorila i napravila HAOS u vili! Žestoka NEPRAVDA

"Bilo mi je žao Milojka juče!"

Ivania Bajić je veoma ljuta na Natašu Pajović jer se sramno ponela na jučerašnjoj kolektivnoj svadbi u vili "Parova".

- Na šta je to ličilo? Ostavila je Milojka Božića pred venčanje i ponizila i sebe i njega. Ne razumem zašto se tako izglupirala. To se ne radi tako. Sad joj je drugi kriv za njeno ponašanje. To svaki put uradi. Napravi neki skandal i onda treba da je žalimo i razumemo. Meni je iskreno bilo žao Milojka juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Ivania.

- Isto se ponašala nedolično i skandalozno kao i ti Vlajiću! Ako nisi želeo da se ženiš, zašto si se prihvatio tog zadatka. Ispalio si Zoranu na kraju. Ona je džentlmenski odreagovala na tvoju glupost. Da si ispao kreten, jesi! Nije fer! Postavi se da si ti na njenom mestu. Kako bi tebi bilo da si tako ostavljen? - obratila se Ivania Vlajiću.

Darko Vlajić se pravdao da je sve to bio dogovor.

- Za Natašu i Milojka sam siguran da su se dogovorili i da je Milojko znao za Albertov plan da će da je oženi. što to nije ispalo tako, ja ne znam. Mogu da kažem da sam ja kreten. Nisam mogao da oženim Zoranu. Ona je dobar čovek, ja sam uprskao, evo priznajem - rekao je Vlajić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.