Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 21:37

NAJVEĆI PREVARANT IKADA! Ovako je Filip Car prevario i zloupotrebio gledaoce Zadruge - neviđena bruka

Telentovani gopodin Ripli.

Nakon završetka današnje emisije "Pitanja gledalaca", Filip Car je izveo Ivana Dragića iz Bele kuće, kako bi ga posavetovao.

On se iznervirao tokom emisije kad je pričao o raskidu sa Aleksandrom Momčilović, a Filip mu je pričao o svom odnosu, te tom prilikom priznao da njega pitanja ne mogu da poljuljaju, jer mu od zajedničkih fan grupa njega i Aleksandre Nikolić stižu pokloni.

- Meni gledalac sad da postavi pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na konto Aleksandre, ne može da me poremeti. Naša podrška zajednička nam pošalje poklon. Nečija tuđa napiše da je protiv mene, i da nisu za mene, pošalju za Miću kirikii i sok, neka me ne volite... Ja znam kako je, možda ćete sutra da verujete ako sad ne. Ja sam vam drag, čim ste uzeli nadimak "Snajper babe" koji sam vam dao - rekao je Car.

Inače, Car redovno dobija poklone od podrške, a nedavno je za petomesečnicu dobio i verenički prsten, koji još uvek nije predao Aleksandri. Filip je redovno osuđivao zadrugare koji su u vezi zbog fanova, pa je ovim priznanjem pokazao da je licemeran.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.