NAJVEĆI FAVORIT ZADRUGE izvukla novčić iz česnice: Sreća sa parama, ALI LJUBAV... HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI FAVORIT ZADRUGE izvukla novčić iz česnice: Sreća sa parama, ALI LJUBAV... HAOS! (VIDEO)

Najlepši praznik za nju.

Nakon što je Veliki šef razbudio zadrugare najpoznatijim pesmama ukućana, takmičare najgledanijeg rijalitija je sačekalo još jedno iznenađenje. Zadrugarima je uz pismo u kome je Veliki šef čestitao Božić stigla i česnica koju su u kuću unele Suzana Perović i Zlata Đurković.

- Veliki šef čestita svima koji proslavljaju Božić po julijanskom kalendaru. Zadrugarima želim da im ovaj dan donese mir i sreću. Hristos se rodi - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navedeno je u pismu.

Novčić je u česnici našla Sanja Stanković, jedna od favorita, a zadrugari su ostavili po strani sve razmirice, pa su jedni drugima od srca čestitali najradosniji hrišćanski praznik.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.