NAJVEĆA ŽRTVA CRNE MAGIJE: Jovani Jeremić PRIŠIVALI čudne stvari, i to tokom TRUDNOĆE - Svašta nalazila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 13:16

NAJVEĆA ŽRTVA CRNE MAGIJE: Jovani Jeremić PRIŠIVALI čudne stvari, i to tokom TRUDNOĆE - Svašta nalazila!

Otkrila šok detalje!

Voditeljka Jovana Jeremić je izjavila da je bile žrtva crne magije, te da su joj dok je bila u drugom stanju prišivali čudne stvari za kaput.

- Ja sam bila najveća žrtva crne magije. Nalazila sam svašta. U drugom stanju su mi prišivali u kaput, ali i to sam preživela, samo sam ojačala i ovde sam - rekla je voditeljka u emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, ona je u istoj emisiji otkrila i sa koliko godina je izgubila nevinost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac otkrila da li je u svađi sa Anom Nikolić i da li je kriva za njen sukob sa Rastom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.