NAJVEĆA SRAMOTA CELE CRNE GORE! Anđela dotakla dno - tražila od Zvezdana nešto što je zgrozilo čitav region

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 16:47

"NAJVEĆA SRAMOTA CELE CRNE GORE!" Anđela dotakla dno - tražila od Zvezdana nešto što je zgrozilo čitav region

"Bože, pogledaj malo ovo dete i pomozi joj!"

Anđela Đuričić poželala je Zvezdanu Slavniću pred odlazak u izolaciju da pruži užitak i mazi stopala, ali se njemu njen predlog nije dopalo.

- Ja bih da moj dečko pođe da spava, da se odmori i volela bih da mu namažem stopalo - rekla je ona.

- Ne može - rekao je Slavnić.

Ovaj događaj izazvao je pravu buru negativnih komentara na društvenim mrežama.

"O Bože, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima li kraja ovoj blamaži?!", "Čovek nije oprao noge s vodom 5 meseci, a ona želi da ih maže i poliže mozda onako usput....", "Nije bolest sve što boli", "Po meni nije iznenađenje što Anđela trazi od Zvezdana da mu mazi stopala, s obzirom da je Anđela najveća spodoba i najveća sramota celog ženskog roda svoje zemlje i porodice tj. svoje Crne Gore i da je Anđela osramotila sebe, celu svoju porodicu i celu svoju Crnu Goru u "Zadruzi 6", a ovo je očiti primer toga", "Ona je podređena...uživa u tome", "Bože, pogledaj malo ovo dete i pomozi joj", samo su neki od komentara zgroženih pratilaca.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Nije oprao noge PET MESECI, a ona želi da ih maže": Anđela Đuričić dotakla dno, tražila OVO od Zvezdana, on je ODMAH ODBIO

Izvor: Blic, 14.Apr.2023

Anđela Đuričić u poslednje vreme svojim izjavama sve više i više iznenađuje javnost, a na meti je brojnih negativnih kritika na mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.