NAJVEĆA SI MI GREŠKA U ŽIVOTU! A I MALI TI JE: Nadežda i Toma u ratu, ne žele više nikakav kontakt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA SI MI GREŠKA U ŽIVOTU! A I MALI TI JE: Nadežda i Toma u ratu, ne žele više nikakav kontakt!

Nadežda razočarana!

Zašto iskorišćava Nadedžu Biljić, bilo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević postavio Tomi Paniću i tako otvorio novu temu tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje". Tokom Tominog izlaganja umešali su se i zadrugari koji su rekli kako Toma iskorišćava Nadeždu.

- Ja joj dajem do znanja da ne želim da budem sa njom u vezi. Ja sam dečko koji ne može bez one stvari. Iskreno, sa njom imam s*ks, jer ne bih da se mučim. Odvratno zvuči! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uvek gleda svako da na to ide na neku lakšu varijatnu. Nikada joj nisam dao lažnu nadu, jer joj nikada nisam rekao da ću biti sa njom u vezi. U 90 posto slučajeva našeg s*ksa, ja ga se ne sećam - pričao je Toma.

Kada se u sve umešala i Nadežda Biljić, izbila je žestoka svađa između Panića i ove zadrugarke. Tom prilikom Biljićeva je istakla kako je Toma koristi samo kako bi imali intimne odnose.

- Ti si takav seljak, ti si takvo dno! I ja imam svoje nagone. Ja nisam devojka koja skače sa k*rca na k*rac! Imaš mali k*rac i najveća si mi greška u životu! K*rac si jedan najobičniji! On mene iskorišćava zato što mu se može. Ima s*ks kada hoće - govorila je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.