NAJVEĆA IZDAJA U ISTORIJI RIJALITIJA! Zorica PRODALA Ćurčićevu zbog ovoga - oplela po Ani kao nikad

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 23:18

NAJVEĆA IZDAJA U ISTORIJI RIJALITIJA! Zorica PRODALA Ćurčićevu zbog ovoga - oplela po Ani kao nikad

Uporedili su je sa najvećim izdajnikom, Judom!

Ana Ćurčić i Zorica Marković poslednjih meseci su nerazdvojne, ali sve češće dolazi do čarki.

Nedavno je neočekivano došlo do sukoba između zadrugarki i to zbog upaljača, ali čini se da se i načelno nešto tu događa.

Na mrežama se pojavio snimak na kome Zorica pokazuje Dj Tamaris poklon koji je od Ane dobila, i prigovara što je korišćen.

- "Taj parfem je bio Anin! Zorici se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svideo, i ona joj ga poklonila. Tu vidimo koliko je Zorica zlo", "Koje je zlo ova Zorica", "Pazi ovu nesretnicu što joj masira tabane! Tragedija", "A gde da nađe pun? Šta ima veze to? Ali to losi ljudi ne mogu razumeti kad daješ, daješ delić svoje duše u znak ljubavi i blagodarnosti, ali svako polazi od sebe, pa misli da svi misle tako", "Mamu joj j*b*m, ovoj Zorici! G*vno ne poštuje poklon! Umesto zahvalnosti ona manu nalazi! More Mrš", "Zorice, izdajnice, Zorice, Judo" - glasili su samo neki od ogorčenih komentara.

Detaljnije u prilogu ispod.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.