NAJVEĆA ISTINA ZADRUGE VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija dala ZVANIČNO SAOPŠTENJE, sve karte stavljaju na sto

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:29

NAJVEĆA ISTINA ZADRUGE VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija dala ZVANIČNO SAOPŠTENJE, sve karte stavljaju na sto

Dve posvađane strane se suočavaju u večerašnjoj emisiji!!

Kako je već i sama najavila, Ana Ćurčić večeras dolazi u emisiju "Narod pita", gde će odgovarati na mnogobrojna pitanja gledalaca i komentarisati vezu sa Acom Bulićem.

Međutim, produkcija je odlučila sve da začini, pa će na drugoj stolici u studiju večeras biti Žana Đorđević, sa kojom je Ana imala velike svađe.

Iako su na samom početku bile u zaista dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima, Žana se otvoreno zamerila Ćurčićevoj, zbog čega su vrlo često dolazile u konflikt, a sada je došlo vreme da stave sve karte na sto i priznaju jedna drugoj sve što zaista misle.

Žana je poznata po oštrom jeziku i ne libi se da kaže sve što joj je na umu, dok Ana nije ostala upamćena kao osoba koja podnosi kritike, zbog čega su joj fanovi Zadruge i dali nadimak "Njanjava".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.