NAJVEĆA BOMBA - OTKRIVEN MISTERIOZNI IDENTITET: On večeras ULAZI - veliko iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA BOMBA - OTKRIVEN MISTERIOZNI IDENTITET: On večeras ULAZI - veliko iznenađenje

Krenuo ka Šimanovcima.

Produkcija rijalitija "Zadruga" očigledno pokušava da na sve načine smiri skandalozne situacije koje su se u poslednje vreme desile u Imaginarijumu. Naravno, u pitanju je čitav haos nakon što je Vladimir Tomović udario Aleksandru Subotić. Crnogorac je potom diskvalifikovan, a devojka Davida Dragojevića je nakratko pobegla sa imanja.

Sve te incidente pokušaće vodeći ljudi "Pinka" da amortizuju ulaskom velike rijaliti legende. Na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sajtu je već najavljen ulazak za večeras, ali je identitet te "bombe", kako je najavljeno, ostao misterija.

Međutim, novi-stari takmičar nije hteo da ta misterija potraje dugo. Sam je na društvenim mrežama objavio snimak gde potvrđuje da ulazi u "Zadrugu", ali i zašto ulazi iako je rekao da više neće biti punopravni učesnik. Reč je o Miroslavu Mikiju Đuričiću koga u šali neki nazivaju i "Polu-čovek-polu-rijaliti".

Miki je potom objavio još jedan snimak - iz automobila dok se vozi u pravcu Šimanovaca. Od njegovog Kupinova, do imanja "Zadruge" nema mnogo kilometara tako da je Đuričić verovatno već u "Pinkovim" prostorijama, iako zvanično ulazi u večerašnjem lajvu oko 22 sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.