NAJPROVOKATIVNIJA DOSAD! Vreli kadrovi sa snimanja novog spota Bilje Sečivanović! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPROVOKATIVNIJA DOSAD! Vreli kadrovi sa snimanja novog spota Bilje Sečivanović! (FOTO)

Muškarci će ostati bez daha!

Zvezda "Granda" Biljana Sečivanović dosad je uglavnom bila smerna i izbegavala je da se u javnosti predstavlja u provokativnim izdanjima, zato i iznenađuju kadrovi sa snimanja njenog novog spota za pesmu "Idi, gubi se".

Bilja se ovog puta skinula u kupaći kostim, istakla je svoje bujne obline i dokazala je da u ovakvim izdanjima izgleda vrlo atraktivno, a u ovim vrelim kadrovima sigurno će najviše uživati muškarci.

A OD >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KUMA... Teodosić spremio SPECIJALNI svadbeni poklon za Priju i Filipa - oduševljenje!

Inače, treba pomenuti da je Bilja od svog novog verenika Aleksandra dobila podršku za ovakav provokativni spot, a interesantno je to da je njegov skupoceni beli automobil ona iskoristila za pojedine kadrove u spotu.

Do premijere ekranizacije ove pesme, uživajte u fotografijama:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najprovokativnija dosad: Vreli kadrovi sa snimanja novog spota Bilje Sečivanović! (foto)

Izvor: Svet, 15.Maj.2018, 16:29

Zvezda “Granda” Biljana Sečivanović dosad je uglavnom bila smerna i izbegavala je da se u javnosti predstavlja u provokativnim izdanjima, zato i iznenađuju kadrovi sa snimanja njenog novog spota za pesmu “Idi, gubi se”.. . Bilja se ovog puta skinula u kupaći kostim, istakla je svoje bujne...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.