NAJPRLJAVIJI VEŠ! Marinković: Jelena me je PRETUKLA zbog psa! Ona uzvratila još gorim optužbama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 08:38

NAJPRLJAVIJI VEŠ! Marinković: Jelena me je PRETUKLA zbog psa! Ona uzvratila još gorim optužbama! (VIDEO)

Najburnija veza.

Ivan Marinković i Jelena Ilić u "Parovima" ne prestaju da šokiraju javnost prozivkama koje iznose jedno o drugom, a osim rijaliti događaja, upleli su u svađu i mnoštvo skandala iz spoljnog života.

Marinković je rekao da je posle jedne svađe sa Jelenom išao u policiju, i da je tamo čak branio, jer je podneta krivična prijava protiv nje, zbog nasilja koje je trpeo u prošloj sezoni rijalitija. On je podsetio da ga je Ilićeva gađala flašom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali da ju je ipak branio kada je išao u policiju.

Sa druge strane, Jelena je rekao da je Marinković, kada su rakinuli, počeo da je uhodi, njenu rođenu sestru i nju u njene drugarice.

- Ja sam trpela psihičku torturu, morala sam da ga prijavim policiji - rekla je Ilićeva.

Ivan i Jelena su se svađali i oko zajedničkog psa. Marinković tvrdi da ga je Jelena tukla i otela psa kojeg su zajedno kupili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.