NAJPOTRESNIJI TRENUTAK OD GUBITKA BEBE: Gudelj u suzama - Prvo sam izgubio brata na 3 minuta, pa ćerku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 08:49

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK OD GUBITKA BEBE: Gudelj u suzama - "Prvo sam izgubio brata na 3 minuta, pa ćerku!"

Anastasija i Nemanja svakodnevno dobijaju reči podrške sa svih strana sveta.

Fudbaler Nemanja Gudelj je pre dva dana zajedno sa svojim klubom iz Sevilje osvojio titulu Lige šampiona u Budimpešti.

Po povratku u Španiju u kojoj živi, njega i njegove saigrače sačekali su obožavaoci na ulicama, a onda se Gudelj svima obratio.

- Mnogo vam hvala na podršci i na svemu što ste nam dali, ne samo u ovom trenutku, već tokom čitave sezone. Bila je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od najtežih godina u mom životu, na 3 minuta sam bio izgubio svog brata, a onda sam izgubio svoju bebu... - rekao je on drhtavim glasom i na kraju zaplakao.

Njegovi saigrači su ga u tom trenutku zagrlili, jedan ga je poljubio u glavu, a navijači Sevilje su skandirali njegovo ime.

- Usput... Nije prošao ni jedan trenutak, ni jedan sekund, da nisam osetio vašu podršku. Ali nisam odustao zbog svega toga. I ovo je za nju i za sve nas - rekao je Gudelj.

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su pre nekoliko dana obavestili domaću javnost da su, nažalost, izgubili svoju prvu bebu. Upravo je fudbaler objavio tužne vesti na svom Instagramu, a pevačica je svoj nalog na mrežama ugasila.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je on.

Inače, njegov brat, takođe fudbaler, Dragi Gudelj se u martu ove godine onesvestio se na utakmici u španskoj trećoj ligi. Sve se dogodilo u 13. minutu susreta između Kordobe za koju igra Gudelj i Rasing Ferola.

Srećom, posle brze intervencije lekara, osvestio se, ali je lekarski tim ipak odlučio da ga hitno prebaci u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.