NAJPOTRESNIJI TRENUTAK! Anabela pala Luni u zagrljaj, roni SUZE! Samo želim da znaš... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK! Anabela pala Luni u zagrljaj, roni SUZE! Samo želim da znaš... (VIDEO)

Ipak su nerazdvojne.

Još dok je trajala emisija "Pitanja gledalaca" Anabela Atijas je otišla do svoje ćerke Lune u pab, te joj se bacila u naručje, uz obrazloženje da joj mnogo fali njena blizina.

- Moraš da se vratiš sutra. Ja samo želim da ti kažem da potražiš psihologa, kako god, samo da je neutralan - govorila je Anabela.

- Ja samo želim da ti znaš da mene ne možeš da izgubiš. Ti i ja možemo da ne pričamo po 2, 3 dana, ali nikada me nećeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubiti - istakala je Luna.

- Evo, obećavam ti da se više neću mešati, to je tvoj izbor, ja ću to da poštujem - rekla je Anabela na račun ćerkine veze sa Markom Miljkovićem.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.