NAJNOVIJI DETALJI: Evo KADA TAČNO počinje Zadruga 2, a NJIHOV ULAZAK biće još veći ŠOK od Lune Đogani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI DETALJI: Evo KADA TAČNO počinje Zadruga 2, a NJIHOV ULAZAK biće još veći ŠOK od Lune Đogani!

Brže nego što mislite.

Kako "Pulsonline" saznaje, početak novog serijala najgledanijeg rijalitija zakazak je za 6. septembar, ukoliko ne dođe do nekih izmena. U kneževinu "Zadruge 2" ući će čak 45 takmičara, ali najjači igrači neće odmah ući u rijaliti šou.

SUROV ŽIVOT Mama joj je pre mesec dana tragično nastradala, a rijaliti zvezda je sada utehu pronašla u NJEMU

ČUPANJE KOSE, ŠAKOM U ČELO, PA ŠUT U GLAVU! Pevačice se brutalno potuke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpska javnost u ŠOKU (VIDEO)

Gore ISTURILA GRUDI, a dole nevaljali šlic zamalo OTKRIO SVE: Srpska misica mamila uzdahe u krcatom klubu

- U novoj sezoni "Zadruge" očekuju nas najjači rijaliti igrači koje smo gledali u raznim rijaliti formatima kod nas. Takođe, dogovorena su i učešća nekih velikih estradnih imena koja do sada nisu učestvovala u ovakvoj vrsti programa. Međutim, oni će postepeno ulaziti u rijaliti, neki na početku, a neki tek na polovini serijala. Brojna iznenađenja spremila je "Pink" televizija. Ulazak Lune Đogani jeste sve šokirao, ali još šokantniji potezi produkcije tek slede - otkriva za portal "Pulsonline" izvor blizak produkciji "Pinka".

Balkan bruji o SEVERININIM GOLIM FOTKAMA, ali slika Jelene Karleuše je tek RASTURILA internet! (FOTO)

Ulazak u "Zadrugu 2" do sada su potvrdili Aleksandra Subotić, njen verenik David Dragojević, kao i blogerka Luna Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.