NAJLEPŠA glumica Jugoslavije poginula je pre dve decenije - njena ćerka danas ima 20 godina i ista je MAJKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 14:49

NAJLEPŠA glumica Jugoslavije poginula je pre dve decenije - njena ćerka danas ima 20 godina i ista je MAJKA! (FOTO)

Neprevaziđena.

Dvadeset godina je prošlo od tragične pogibije hrvatske glumice Ene Begović. Na dana kada je Begović preminula, njena ćerkica je imala samo 40 dana, a dvadeset godina kasnije izrasla je u prelepu devojku koja, po rečima mnogih, neodoljivo liči na svoju majku.

Lana Radeljak se danas na Fejsbuku prisetila svoje majke i objavila Eninu retku fotografiju, uz poruku "Zauvek si tu", ali je fotografiju zaključala za objavljivanje.

Ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas izgleda Lana, na fotografiji koju je podelio njen otac:

A post shared by JosipRadeljak (@josip.radeljak) on Jul 2, 2020 at 5:18am PDT

Lana je dvadeseti rođendan proslavila 1. jula. Budući da su joj profili na društvenim mrežama zatvoreni izgleda da ne voli javno eksponiranje. Ćerka Ene Begović i Josipa Dikana Radeljaka studira u Milanu, na jednom prestižnom univerzitetu, a njen ponosni otac povremeno objavljuje njene slike na Instagramu i Fejsbuku.

A post shared by enabegovicdiva (@enabegovicdiva) on May 18, 2020 at 2:36pm PDT

Ena Begović rođena je u Splitu 16. juna 1960 godine, i bila je jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica Jugoslavije ("Pad Italije, "Glembajevi", "Čaruga"). Poginula je u saobraćajnoj nesreći na Braču, 15. avgusta 2000. godine.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POGINULA JE PRE 20 GODINA, A BOL NE JENJAVA Sestra tragično nastradale glumice potresnim rečima se obratila: "Anđele moj... prijateljice moja... jedna i jedinstvena"

Izvor: Blic, 15.Avg.2020

Glumica Ena Begović tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći pre 20 godina. Enina sestra glumica Mia Begović se na današnji dan oglasila potresnom porukom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.