NAJKONTROVERZNIJA TAKMIČARKA ULAZI U ZADRUGU! Rešila da POVEDE i svog dečka, spremila BRUTALNU OSVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 14:29

NAJKONTROVERZNIJA TAKMIČARKA ULAZI U "ZADRUGU"! Rešila da POVEDE i svog dečka, spremila BRUTALNU OSVETU

Svi su oduševljeni. NAJKONTROVERZNIJA TAKMIČARKA ULAZI U "ZADRUGU"! Rešila je da POVEDE svog dečka, spremila BRUTALNU OSVETU

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno ulazi u "Zadrugu 5" sa partnerom Nenadom Macanovićem.

Oni su navodno već potpisali ugovor sa Pinkom, a na imanju u Šimanovcima pojaviće se početkom marta. Kulićeva nije odustala od rijaliti karijere ni posle dve diskvalifikacije ove sezone! Problematična Nišlijka je pobegla iz "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u septembru, ali se već posle mesec dana vratila. Ubrzo je tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, pa je ponovo izbačena iz Pinkovog rijalitija.

- Miksi već mesec dana moli producente da je vrate u "Zadrugu". Nedavno su je pozvali na razgovor, a ona je predložila da sa njom uđe i Nenad, s kojim se zabavlja tek mesec i po. Čelnici Pinka veruju da će gledaocima biti zanimljivo da prate kako će se Miljana s novim dečkom ponašati pred Zolom, pa su pristali! - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je par potpisao ugovore:

- Miljana će dobijati nedeljni honorar 3.000 evra, dok će Nenad svoj dogovoriti ovih dana.

Prema njegovim rečima, Nišlijka je obećala da će, čim kroči u "Belu kuću", napraviti haos:

- Rekla je da će Zoli da napravi pakao! Krivi ga za svoju diskvalifikaciju, pa mu već sprema osvetu. Namerno je tražila da sa njom uđe i Nenad kako bi ga pravila ljubomornim. Učiniće sve da Zolu rastavi od nove devojke Nevene Savić. Doslovno mi je rekla: "Provociraću ga sve dok ne bude lupao glavom o zid!"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.