NAJJAČI JE POKLEKAO! Plače i tuguje, kaje se zbog SVEGA! Prvi put, priznaje svoju GREŠKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 08:02

NAJJAČI JE POKLEKAO! Plače i tuguje, kaje se zbog SVEGA! Prvi put, priznaje svoju GREŠKU! (VIDEO)

Nikad iskreniji.

Filip Car je posle sukoba sa Paulom Hublin došao u Belu kuću i plakao. On nije mogao da se smiri zbog cele situacije sa Paulom, pa je išao kroz kuću i plakao.

- Ona se tako ponaša prema meni, a ja nju poštujem. Ja vodim računa o njoj da je neko ne dira. Moje cure su pretrpele uvrede od strane mene, a samo ona nije. Nju moram da poštujem - vikao je uplakan Filip.

- Ja nju poštujem , samo mi je bitno da se ona ne ljuti - plakao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD PANIKE I POKUŠAJ BEKSTVA! Aleksandra doživela POMRAČENJE, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021

Ne zna više šta da radi....Mina Vrbaški je očitala lekciju Aleksandri Nikolić zbog toga što je pokušala da pobegne posle šok optužbi zadrugara, a zatim ju je izgrlila i ostavila u ekonomskom dvorištu da se smiri...Ovo nije pomoglo Aleksandri. Ponovo je pokušala da se popne na krov, a kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.