NAJINTIMNIJA TAJNA! Kija otkrila ljubavnici Luni nešto što NIKOM NIJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJINTIMNIJA TAJNA! Kija otkrila ljubavnici Luni nešto što NIKOM NIJE! (VIDEO)

Zašto to radi?

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar imaju veoma komplikovan odnos, ali čini se da se to ovih dana menja. Njih dve sve više i više vremena provode zajedno, pa često vode ozbiljne razgovore, a tako je bilo i sinoć, dok su u kuhinji spremale hranu. Da neko ne zna njihovu istoriju, (muž Sloba Radanović prevario Kiju sa Lunom) verovatno bi pomislio da su najbolje drugarice.

Luna je rešila da otvori dušu Kiji pa joj je pričala o svom bivšem dečku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srđanu (pogledajte OVDE), a onda su razmenjivale iskustva o momcima, razumevanju koje nisu imale u vezama i još mnogo toga. U jednom trenutku, one su počele da pričaju o deci, a Kristina je otkrila nešto što Luna nije znala.

Luna je tada upitala da li je to bilo sa Slobom, na šta je ona odgovorila da nije, ali je onda otkrila sledeće:

- Jednom smo hteli Sloba i ja, ali smo odlučili da sačekamo - rekla je ona.

Iako bi možda očekivali drugačiju reakciju, Luna je to mirno prihvatila, a njihov razgovor se nastavio. O čemu su sve pričale, pogledajte u snimku ispod  od 22:00:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNA, IZDRŽI! Cela Zadruga PLAČE! Ovo PISMO je SVE po-ki-da-lo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2017

Reka suza....Veliki šef omogućio je Zadrugarima da najbližima pošalju novogodišnje poklone u vidu pisma ili darova, a Luna Đogani je odlučila da se pismom obrati svojoj porodici, a to je izazvalo bujicu emocija...NAJINTIMNIJA TAJNA! Kija otkrila ljubavnici Luni nešto što NIKOM NIJE! (VIDEO)..Luna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.