NAJGORE OBUČENA osoba U ISTORIJI SRBIJE! Vidić je UPROPASTIO zbog OVOG stajlinga! (foto)

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORE OBUČENA osoba U ISTORIJI SRBIJE! Vidić je UPROPASTIO zbog OVOG stajlinga! (foto)

Saša Vidić je komentarisao stajling brojnih poznatih dama za novogodišnji Exkluziv, pa je opleo po Dari Bubamari, Ivi Štrljić, Romani Panić.

Ipak, bez premca, najgore je prošla Zorana Pavić.
Pa, da nije smešno bilo bi tužno. Ovo ne zaslužuje komentar. Ovo je definitivno najgore obučena osoba u istoriji Srbije. Ovo sve ide uz kontejner. Od njenog vizuelnog identiteta, preko kilograma, do svega, ona kad bi se naslonila na kontejner odneli bi je!
SVETSTAR

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"NAJGORE OBUČENA OSOBA U ISTORIJI SRBIJE" Saša Vidić osuo drvlje i kamenje na poznatu pevačicu

Izvor: Blic, 04.Jan.2018

Ni to što su novogodišnji i božićni praznici uveliko u toku nije učinilo da modni kritičar bude nešto blaži prema pripadnicama domaćeg šou-biznisa dok je ocenjivao njihove stajlinge...Tokom Sašinog ocenjivanja u emisiji "Ekskluziv" najgore je prošla Zorana Pavić...- Pa, da nije smešno bilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.