Izvor: Scandal.rs, 21.Jun.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEMOTIVNIJI TRENUCI FINALA ZADRUGE: Porodice takmičara ušle u rijaliti, Teodora se gušila u suzama, a Luni zamalo da pozli!

  Produkcija “Zadruge” je iznenadila finaliste rijalitija tako što im je uvela porodice na imanje u Šimanovcima kako bi im najmiliji pružili podršku u ovom stresnom trenutku. “Luna, ti si car! Tako si se dobro ponela da sam ja 100% rekla da ja sve to ne bih izdržala”, rekla je Anabela svojoj ćerci, koja je grcala The post NAJEMOTIVNIJI TRENUCI FINALA ZADRUGE: Porodice takmičara ušle u rijaliti, Teodora se gušila u suzama, a Luni zamalo da pozli! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANABELA NAPRAVILA HAOS U FINALU ZADRUGE: Matora krenula da iznosi sav prljav veš o njoj i Luni, SAMO ŠTO SE NISU POBILE!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jun.2018

Jovana Tomić Matora i Anabela Atijas ušle su u žestok verbalni sukob u finalu rijalitija “Zadruga”. Naime, Matora je tvrdila da joj je Anabela slala preteće poruke i pred milionima ljudi rekla da se na jednoj žurci u Zadruzi poljubila sa Anabelinom ćekom Lunom. “Ja se time ne bavim. ja sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.