NAJBOLJI J*BAČ KOGA JE IMALA: Bivša zadrugarka o akciji sa Slobom Radanovićem - LUDAK U KREVETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI J*BAČ KOGA JE IMALA: Bivša zadrugarka o akciji sa Slobom Radanovićem - LUDAK U KREVETU!

Navukla se.

Starleta Ana Korać i pevač Slobodan Radanović su već neko vreme u seks-šemi! Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" tajno se viđaju skoro mesec dana, a seksualna energija između njih probudila se na snimanju pevačevog poslednjeg spota za pesmu "Nepristojna ponuda".

- Muvačina između Slobe i Ane pala je još pre tri, četiri godine, kada joj je on slao poruke putem Fejsbuka. Iako je ona tada imala 19 godina, bila je napredna, pa se pevaču koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada već uveliko bio sa Kristinom, Koraćka mnogo svidela- kaže izvor za Srpski telegraf.

- Ova tajna isplivala je upravo tokom trajanja rijalitija. Iako je tada ostalo samo na dopisivanju, njih dvoje su po izlasku iz Zadruge odlučili da probaju nešto više od kuckanja. Sloba je iskoristio priliku da Ani, o kojoj je seksualno samo maštao, pozove da snime spot, što je ona oberučke prihvatila - nastavlja izvor.

- Tokom celog snimanja između njih su sevale varnice i videlo se da će da se desi neka eksplozija - kaže izvor.

A post shared by 🔥Ana Korać🔥Official 🌟 (@ana_korac) on Jul 18, 2018 at 7:16am PDT

Sloba i Ana nisu odoleli zabranjenom voću, pa su iste noći nastavili družene ali privatno.

- Nakon snimanja spota starleta je završila u pevačevom stanu gde su imali burnu noć, ispunjenu seksom. Ana je bila oduševljena Slobinim seksualnim umećem i nije mogla da veruje, da je neko ko je tako miran i tih u krevetu zapravo zver.

- Sloba je najbolji j**ač sa kojim sam ja bila. On je ludak u krevetu. Navukla sam se na seks sa njim. Sve seksualne fantazije mi ispunjava - otvoreno priča Ana svojim prijateljima.

Od te večeri, oni se viđaju kada god im vreme to dozvoli, isključivo zbog seksa, bez preteranih emocija.

Teodora pokazala stan - a NIJE SKLONILA OVO! O ne! Zaboravila sam! Pokušala da sakrije - PREKASNO! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.