NAJBOLJE OBUČENA NA SVADBI! Kada se ONA POJAVILA na slavlju Ražnatovića, UKRALA je ŠOU mladencima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJE OBUČENA NA SVADBI! Kada se ONA POJAVILA na slavlju Ražnatovića, UKRALA je ŠOU mladencima!

Bukvalno je sijala!

Koliko je lepa izabranica Veljka Ražnatovića, Bogdana Rodić, imali smo priliku da vidmo juče kada je zablistala na dan njihovog venčanja.

 Ipak, mnogima je za oko zapala njena sestra Bojana, koja je za ovu priliku izabrala zlatni kombinezon koji je savršeno istakao njene obline.

 Ona je bila veoma vesela tokom cele svadbe, a mnogi su se složili da je na ovom slavlju ona bila najlepše obučena.

Na njenom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledajte fotografije u kojima se vidi u punom svetlu.

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Nov 8, 2019 at 7:56am PST

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVILI SLAVLJE I POSLE SVADBE RAŽNATOVIĆA Rodići u Titelu napravili VESELJE ZA PAMĆENJE, gostima se ne zna broj!

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Veljko i Bogdana venčali su se u nedelju 24. novembra, ali se žurka u njenom rodnom mestu nastavila. Mladine majka Danijela i sestra Bojana Rodić napravile su sinoć pravu žurku u Titelu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.