NAJBOLJE BI BILO DA SAM JA LUKASU PRALA NOGE U LAVORU! Konstrakta odgovorila pevaču na prozivke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 16:50

"NAJBOLJE BI BILO DA SAM JA LUKASU PRALA NOGE U LAVORU!" Konstrakta odgovorila pevaču na prozivke!

Potkačila i Saru Jo!

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta odnela je pobedu u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju" i sa numerom "In Corpore Sano" će nas predstavljati na "Evrosongu" u Torinu.

Konstrakta je sve oduševila specifičnim performansom, snažnim tekstom i porukom.

Iako se pre polufinala popularnog takmičenja o njoj nije govorilo, ona je uspela da hipnotiše publiku i od autsajdera postane favorit, pa i pobednik.

Folker Aca Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je u finalu zauzeo 5. mesto, nije krio svoje nezadovoljstvo što nije pobedio, te je čak i naveo da mu se ne dopada Konstraktina pesma.

- Ja sam imao dobru nameru, hteo sam da uradim nešto za svoj narod i za svoju zemlju. Nisam se ni iznervirao ni naljutio, kada sam video da od toga nema vajde prosto sam odustao - započeo je iskreno folker i dodao:

- Pesma mi se ne dopada, zato što je bilo mnogo boljih. Da sam ja prao noge na bini, možda bih pobedio.

Ovaj njegov komentar je zabavio Konstraktu, koja se čak i našalila rekavši da bi možda najbolje bilo da je ona Lukasu oprala noge u lavoru.

- To mi je zabavno, mislim da bi bilo još bolje da sam mu ja prala noge u lavoru, ali takođe bih rekla da nisam sigurna da je Lukas to uopšte izjavio. Ne znam da li je to on zaista rekao, ali šta god, zabavno mi je - rekla je Konstrakta kroz smeh.

Novinar ju je podsetio da je Sara Jo izjavila da je ona uložila 30.000, a Konstrakta 300 dinara i osvojila je pobedu. Pevačica je imala šta da kaže na ovaj komentar:

- Meni se ne sviđa taj komentar. Mislim da nije lepo dovoditi uopšte u paralelu ta dva nastupa. Sara je profesionalna i svesno je uradila pesmu za takmičenje i mislim da to treba da se podrži. Imamo jednu Saru Jo i podržimo je. Ovo je drugi pristup i na takmičenju je prošao taj - zaključila je Konstrakta.

BONUS VIDEO: "Sve sam im poremetio! Sve je trebalo drugačije"Lukas o NAMEŠTANJU: Osuo paljbu po Oliveri Kovačević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.