NAJ*BO SI KAD DOĐEM U BAR! Pretnje Kristijana Golubovića - objavljena PREPISKA I SNIMAK, obraća se NJEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 09:44

"NAJ*BO SI KAD DOĐEM U BAR!" Pretnje Kristijana Golubovića - objavljena PREPISKA I SNIMAK, obraća se NJEMU

Bruje mreže o tome

Kristijan Golubović doživeo je neprijatnost zbog toga što je svojim fanovima želeo da izađe u susret i snimio im je smešne klipove, koji su sami tražili.

Krile je objavile prepisku sa fanom, koji ga je zamolio da snimi klip, a potom se razbesneo.

- Kristijane, može li pozdrav za Danila i kaži mu da je naj*bao kad ti dođeš u Bar, molim te kralju - napisao je fan, a Golubović je odgovorio:

- Nemojte više da me molite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ljude nazivam pogrdnim nadimcima i imenima. Svako će biti blokiran - poručio je on, a potom otkrio da je njegova dobrota bila zloupotrebljena.

- Primer kada učinite ljudima misleći da se šale na svoj račun - napisao je Kristijan i objavio još jednu prepisku, na kojoj se vidi kako ga fan moli da to više ne radi.

- Nemoj da pozdravljaš nikoga. Jako me nervira ovo. Zbog tvoje dobrote vidi šta rade debili - napisao je zadrugarom pratilac i poslao snimak, a šta je na njemu, ne možemo videti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.