NAJAVILA TUŽBU: Nevena nakon izbacivanja otkrila kako su njeni RODITELJI reagovali na priču o PROSTITUCIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 16:23

NAJAVILA TUŽBU: Nevena nakon izbacivanja otkrila kako su njeni RODITELJI reagovali na priču o PROSTITUCIJI

Evo šta je rekla!

Nevena Savić sinoć je napustila Belu kuću.

Tokom učešća Nevene Savić u "Zadruzi", u nekoliko navrata je od strane zadrugara, pretežno od Viki, pokrenuta priča da se ona bavi prostitucijom, što je uvek demantovala.

- Moji roditelji to uopšte sa mnom nisu komentarisali, jer vrlo dobro poznaju svoje dete. Znaju ko sam, šta sam, šta radim, a šta ne radim - kaže Nevena, koja nije sigurna da li će podneti tužbu protiv Viktorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ju je oklevetala.

- Iskreno, ne znam šta da vam kažem, ne znam šta ću s tim. Izašla sam, u principu - koga boli uvo, ali opet... Ukoliko se ta priča s njene strane ponovo bude produbila, sigurno ću je tužiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.