NAJAVILA SVOJU SVADBU U SEPTEMBRU - Miljana Kulić šokirala detajima ulaska u Zadrugu 7

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 22:39

NAJAVILA SVOJU SVADBU U SEPTEMBRU - Miljana Kulić šokirala detajima ulaska u "Zadrugu 7"

Ovo svi čekamo.

Miljana Kulić našla se  ispred televizije "Pink" pošto je gost u jednoj emisiji, a za "Blic" je otkrila da je svadbu sa Nenadom Macanovićem Bebicom zakazala za septembar sledeće godine.

Ona je drastično smršala a i ošišala se na kratko. Ona je i sve detalje rođendana sina Željka, kao i u kakvim je odnosima sa njegovim ocem Ivanom Marinkovićem.

- Nenad je moja podrška večeras u emisiji. Željkov rođendan je odlično protekao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana sam zvala non-stop, jer protekle četiri godine nije dolazio sinu na rođendan. Obećala sam detetu, a on je par puta slagao da će doći, a to nije uradio, šok bi bio za Željka da ne dođe. Meni nije stalo do Ivana u emotivnom smislu, već zbog sina - rekla je Miljana, pa dodala:

- Ivan i ja smo u korektnim odnosima. Željka sam obradovala svim i svačim. Avioni, kamioni. Najveći poklon mu je što sam ja sa njim. Bebica i ja smo super. Bez njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u Zadrugu 7. Bebica se naljuti, kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi - rekla je Kulićka za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.