NAJAVILA POMIRENJE ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA - Nastao muk u emisiji: On nema gde! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 01:25

NAJAVILA POMIRENJE ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA - Nastao muk u emisiji: "On nema gde!" (VIDEO)

Otvoreno o njihovom odnosu!

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Sandru Rešić koja je govorila o manipulaciji Zvezdana Slavnića.

- Da li je ovde počela da uči od svog učitelja Zvezdana koji je neretko i manipulisao njom? Mnogi pričaju da je njegov brak sa Anom isto bio zasnovan na manipulaciji - rekla je Dušica.

- Mislim da svakog trenutka manipuliše i jednom i drugom. Takvog čoveka mislim da nikad u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam upoznala. Posebno kad deluje da će Ana da progovori. Ona me iznenađuje ćutnjom, a Anđelom manipuliše od samog starta. On je za mene u vezu sa Anđelom ušao da bi se ratosiljao Ane. Anđela je totalno drugi tip od onog ašto mu odgovara, mislim na živost, vatru - rekla je Sandra.

- Izgovorio je da nije u krevetu dobra - rekla je Dušica.

- To je bilo tako nisko, tako jadno - rekla je Sandra.

- Da li misliš da je kod Ane to dugogodišnje psihičko maltretiranje, s druge strane čini se da ona ima tu vrstu idealizovanja njega od školskih dana. Ona i dalje priča kako mu je radila domaći, pa šta su sve prolazili zajedno. Ona u njemu vidi sve, ne samo muškarca - rekla je Dušica.

- Ne da će mu se ona vratiti, nego on nema gde. Ja sam prvo mislila da je to vrsta stokholmskog sindroma, a sad mislim da stvari nisu kakvim ih je ona predstavljala. Neke stvari su istina, ali mislim da je preuveličala - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.