NAJAVA 1. EMISIJE: Da li će žiri šoua ‘Ja imam talenat’ nadmašiti konkurenciju? (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 17.Nov.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA 1. EMISIJE: Da li će žiri šoua ‘Ja imam talenat’ nadmašiti konkurenciju? (VIDEO)

Večeras će biti emitovana prva emisija nove sezone talent šou programa Ja imam talenat, a kako se, pored spektakla koji će napraviti sami takmičari, očekuje mnoštvo zanimljivih situacija od članova žirija, ostaje nam da vidimo da li će uspeti da nadmaše konkurenciju. Već nekoliko godina unazad se težište emisija ovakvog karaktera prebacilo sa kandidata na sam žiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pa je tako najveći deo emisije posvećen međusobnim čarkama između poznatih ličnosti koje su tu da daju svoj sud o talentima. Budući da se u žiriju šoua Ja imam talenat, pored glumačkih veličina kakve su Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, nalazi i kontroverzni muzički par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, nema sumnje da su druga dva najgledanija šou programa dobila žestoku konkurenciju. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ONA IMA TALENAT: Radi 700 čučnjeva dnevno, došla je u šou, počela da TVERKUJE i ostavila žiri u ČUDU! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016, 00:11

Prva emisija šou programa "Ja imam talenat" u četvrtak, 17. novembra, premijerno je startovala na televiziji Pink, a jedna od takmičarki, kojoj je uža specijalnost tverkovanje, ostavila je četvoročlani žiri u čudu, u sastavu: Srđan Žika Todorović, Danica Maksimović, Rasta Kavali i Ana Nikolić. ..Ona...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.