NAIVNA OVCA KOJA GLUMI NEVINAŠCE! Ana Ćurčić ima taktiku za POBEDU - sve ovo je njena osmišljena igra?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 02:31

"NAIVNA OVCA KOJA GLUMI NEVINAŠCE!" Ana Ćurčić ima taktiku za POBEDU - sve ovo je njena osmišljena igra?

Pravo u lice, bez imalo uvijanja!

U Beloj kući je nastao pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara", a oni su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa. Škakljivo pitanje bilo je upućeno Ivanu Marinkoviću.

- Ivane, danas si imao raspravu s Anom, a tokom noći su se sa njom sukobili Janjuš i Anđela. Šta o tome misliš? - upitao je Darko Tanasijević.

- Čudno mi je to besuslovno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatejstvo Zorice i Ane za tako malo vremena. Zašto sada sama sebi ne kaže ''Evo, konačno se ukazala prilika da pokažem svoju dobru stranu, koja je negde bila u zapećkuu'' i da se zaustavi. Niko od nas ne napada, ne možemo da ustanovimo da li je napad konstatacija ili psovka. Ana je rekla da može sve sama i da se stabilozovala, a ne znam koliko to Zorici godi. Nije mi logično da Ana ispada nezrela, a približnih je godina kao Zorica. Nemam razumevanja za Aninu polupanost, jer je i sama rekla da se stabilizovala. To je moje mišljenje. Čudno je što Ani prija podrška ''dobacivača'', koji joj sufliraju tokom bilo kog izlaganja. Ako je Zvezdan pre par dana rekao ''Neću više da te vređam'', svako njeno dobacivanje može da se protumači kao provokacija s njene strane - rekao je Ivan.

- Ti misliš da Ana namerno želi da se predstavi kao naivna ovca koja je došla među krvoločne vukove, koji samo žele da je rastrgnu? - upitao je Darko.

- Da, to je njeno apsolutno pravo. Ja bih voleo da je vidim drugačiju i da ne vidim ono što sam tokom današnjeg dana video. Daje za pravo da mislimo da radi namerno neke stvari. Mora da se pomiri sa tim da mi imamo pravo da mislimo drugačije nego ona. Ja ne želim da dokazujem Zorici da li je ona u pravu - zaključio je Ivan izlaganje svojih opaski na račun pomenutih zadrugarki.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.