NAGAĐALO SE DA SU MARIJA I BEBICA BILI LJUBAVNICI - sada nakon svađe, rešio da razotkrije istinu: Bruka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 21:21

NAGAĐALO SE DA SU MARIJA I BEBICA BILI LJUBAVNICI - sada nakon svađe, rešio da razotkrije istinu: Bruka!

Evo šta je istina.

Već nedeljama unazad se spekuliše o drami Miljane Kulić sa bivšim verenikom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Tokom trajnja Zadruge 6 šuškalo se da se između Bebice i Marije Kulić desilo nešto više, a sada je bivši zadrugar progovorio o svemu što zna i to sve nakon što su Marija i Bebica u svađi zbog navodno pozjamljenih para.

Bivši zadrugar Lepi Mića prokomentarisao je Nenada Macanovića Bebicu kojeg su Miljana i njena majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužile da ih je prevario za 10.000 evra.

Bebica je rekao Miljani da je bio intiman sa Marijom, što je Miljanu izbacilo iz takta?

- Da pitamo Miljanu, reći će da bi ušao u "Zadrugu 7 - Elita". Jasno je da ga Miljana ne voli, to se vidi iz aviona, a zbog čega je on to sve trpeo? Da li je voleo, pa joj je praštao sve, da li je imao viši cilj, ne znamo. Gledamo 50-50. Ja ne želim da verujem u to za Bebicu i Mariju- rekao je on za Pink.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.