Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA SE BRUTALNO POSVAĐALA SA GLEDATELJKOM: Zbog vašeg stava, sve je više MAJMUNA KAO ŠTO JE MIKI!

Sinoć u emisiji ”Zadruga – Narod pita” gosti su bili Aleksa Savić i Nadežda Biljić. Njih dvoje su jedine Pinkove zvezde koje su došle do superfinala. U emisiji ”Narod pita” su odgovarali na pitanja gledalaca. Gledateljka je zamerila Aleksi Saviću na druženju sa Minom Vrbaški koja je priznala da je bila prostitutka, što ne ide The post NADEŽDA SE BRUTALNO POSVAĐALA SA GLEDATELJKOM: Zbog vašeg stava, sve je više MAJMUNA KAO ŠTO JE MIKI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksa prokomentarisao odnos Lune i Marka, pa otkrio šta je bio njihov NAJVEĆI PROBLEM U VEZI! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019

U večerašnjoj emisiji “Narod pita” kod voditelja i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića gostuju Nadežda Biljić i Aleksa Savić. Tokom programa oni su odgovarali na pitanja koja im je voditelj postavio, ali i na pitanja koja su dobili od publike koja se uključivala uživo u program....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.