Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA POSLE DRAME SA PANIĆEM OTKRIVA KAKVI SU SVI ONI BILI U KREVETU!

Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ikada, ostaće upamćena po mnogim stvarima. Iz rijalitija je bežala čak tri puta, imala je seks u kokošinjcu i izgovorila je čuvenu rečenicu: “Gde su mi gaće?!”, koju je kasnije i opevala u pesmi “Budale”. U istom rijalitiju imala je intimne odnose sa Mikijem Duričićem, Banetom Čolakom, Tomom The post NADEŽDA POSLE DRAME SA PANIĆEM OTKRIVA KAKVI SU SVI ONI BILI U KREVETU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IMAM RUPE U PAMĆENJU, RETKO SAM BILA TREZNA: Nadežda čvrsto rešila da se VRATI LEČENJU od alkoholizma?!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2019, 14:40

Nadežda Biljić krenula je opet na lečenje od alkohola! Pevačica se godinama borila sa ovim porokom, ali je u “Zadruzi 2” počela da pije. Ona se navodno redovno opijala i sa dečkom Tomom Panićem, koji ju je 15. avgusta pretukao u njenom stanu na Banovom brdu posle svađe koju su započeli na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.