NADEŽDA BESNA NAKON ŠTO SE TOMA ŽALIO NA POVREDE Budi muško, a ne devojčica što kmeči zbog 3 kapi krvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA BESNA NAKON ŠTO SE TOMA ŽALIO NA POVREDE Budi muško, a ne devojčica što kmeči zbog 3 kapi krvi

"Muškarčino, čekam tvoj lekarski nalaz!"

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić (28) jutros je prijavila svog, sada već bivšeg dečka Tomu Panića, navodeći da ju je pretukao u stanu, oko 7 časova ujutru. Nakon nemilog događaja u kojem je navodno Nadežda Biljić pretučena od strane Tomislava Panića, konačno se oglasio i on.

Kratko i jasno rekao je sledeće:

- Isrpljen sam. Samo da kažem da me ne čekaju novinari jer sam već otišao (morao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam to da kažem jer ljudi čekaju celi da) a iscrpljen sam jer sam od udarca staklenom flašom koja je razbijena o moju glavu malo iskrvario, uskoro i lekarski nalaz!

Nadežda je ekspresno odgovorila na ove reči i besno mu poručila:

Samo me zanima da li mu se pamcenje izgubilo pre ili posle te "flase" neka daje lekarski nalaz,u besu je slomio moju staklenu casu koja se ocigledno odbila od zid od siline udarca "muskarcine" koji kaze da se nicega ne seca...e pa smekeru cekam nalaz!!!!! A moje nalaze kada budes dobio na sudu i vestake iz krvavog stana i razbijenog videcemo ko je gde alkoholicar i iskompleksirani majmun,nazalost ja se svega secam i nikada necu zaboraviti a ni oprostiti,Bog s' tobom Tomo sve ti najbolje u zivotu zelim,i budi jednom pravo musko a ne devojcica koja kmeci zbog tri kapi krvi

Објава коју дели karma_je_kurva ♐♍ (@nadezdabiljic) дана 15. Авг 2019. у 8:52 PDT

- Samo me zanima da li mu se pamćenje izgubilo pre ili posle te "flaše" neka daje lekarski nalaz. U besu je slomio moju staklenu čašu koja se očigledno odbila od zid od siline udarca "muškarčine" koji kaže da se ničega ne seća... E, pa šmekeru čekam nalaz! A moje nalaze kada budeš dobio na sudu i veštake iz krvavog stana i razbijenog, videćemo ko je gde alkoholičar i iskompleksirani majmun. Nažalost, ja se svega sećam i nikada neću zaboraviti, a ni oprostiti. Bog s' tobom Tomo, sve ti najbolje u životu zelim i budi jednom pravo muško, a ne devojčica koja kmeči zbog tri kapi krvi - poručila mu je Biljićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.