NADA TOPČAGIĆ TAJNO OŽENILA SINA!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADA TOPČAGIĆ TAJNO OŽENILA SINA!

Veselo, ali bez pompe. Iako je maštala da svom sinu jedincu Miroslavu Đorđeviću Mikiju napravi veliku svadbu, Nada Topčagić saznala je da je rešio da se oženi tek dva dana pre

Veselo, ali bez pompe.

Iako je maštala da svom sinu jedincu Miroslavu Đorđeviću Mikiju napravi veliku svadbu, Nada Topčagić saznala je da je rešio da se oženi tek dva dana pre venčanja, koje je održano prošle nedelje. Miki i njegova devojka Gorana su čak hteli da se venčaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u potpunoj tajnosti, ali su ipak odlučili da taj svečani čin podele s najbližima.

- Baš mu hvala što me je obavestio na vreme! Ipak, deca su htela da to sve prođe bez pompe i ja to poštujem. Krenuli smo u restoran „Tiha noć“ bez muzike, spontano smo se okupili, nisam nikog zvala, samo su se pojavili Karamela, Usnija Redžepova i njen muž Šele, s kojima se moj suprug Zlatko i ja družimo godinama - rekla nam je Nada, koja ipak ne odustaje od veselja:

- U novembru pravim pravo slavlje, pošto je na putu i beba! - otkrila nam je buduća baka.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.