NADA JE MNOGO LOŠE! Slavica Biljić otkrila ŠTA se dešava IZA ZATVORENIH VRATA Napravio joj je PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 23:57

"NADA JE MNOGO LOŠE!" Slavica Biljić otkrila ŠTA se dešava IZA ZATVORENIH VRATA "Napravio joj je PAKAO"

Nije joj lako!

Toma Panić u rijaliti programu "Zadruga 4" nedavno je uplovio u emotivnu vezu sa Paulom Hublin da bi ubrzo i raskinuli, iako ga kod kuće gleda Nadežda Biljić s kojom ima sina. Tomina preljuba Nadeždi je teško pala, a na neko vreme je odlučila i da se povuče iz javnosti.

I dok je Nadežda u medijskoj ilegali, odlučila je da se oglasi njena majka Slavica Biljić. Ona je ovom prilikom govorila o svojoj ćerki i istakla da se Nadežda jako loše oseća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je istakla i kako joj je Toma napravio pakao svojom preljubom.

Slavica je rekla i kako su za Tomu Panića, vrata njihovog porodičnog doma u Valjevu - zatvorena!

- Nada je mnogo loše, ne može da veruje šta je Toma izneo i kako sebe pravda, baš ružno sa njegove strane. Naša vrata su mu zatvorena, jedino me zanimaju Nada i unuk. Bojimo se za nju, zdravstveno je mnogo loše. Napravio joj je pakao od života! - rekla je Slavica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.