NACIJA JE PLAKALA ZBOG SUSRETA SA SINOM: Mali Željko je POTPUNO ISTI otac - Objavljena FOTKA PRE Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 15:00

NACIJA JE PLAKALA ZBOG SUSRETA SA SINOM: Mali Željko je POTPUNO ISTI otac - Objavljena FOTKA PRE Zadruge!

Pogledajte.

Ivan Marinković je jedan od najintrigantnijih učesnika šeste sezone Zadruge, a njegov odnos sa porodicom Kulić i sinom Željkom prati čitava nacija.

Ivan je sa Miljanom napravio dete 2017. godine u rijalitiju, a maleni Željko je prva rijaliti beba u Srbiji. Poznato je da Marinković nije imao nikakav odnos sa svojim četvorogodišnjim sinom, a pre dva dana je odlučio da poseti sina koji boravi u apartmanu u okviru Zadruge, jer su mu majka i baka učesnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istog.

Prvi susret oca i sina bio je izuzetno emotivan, te je cela Srbija plakala od sreće, ali i tuge. Sada su društvenim mrežama počele da kruže Ivanove slike iz detinjstva, a ljudi ne prestaju da komentarišu koliko Željko zapravo liči na svog oca.

Ivan Marinkovic kad je bio dete pic.twitter.com/Z2KW9HBjNr

— FikoR (@FikoR87) November 20, 2022

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.