NA ZAJEDNIČKOM NASTUPU Kija: Sloba je đubre, leti... Sloba: Niko nikog ne gotivi, a svi se druže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ZAJEDNIČKOM NASTUPU Kija: "Sloba je đubre, leti..." Sloba: "Niko nikog ne gotivi, a svi se druže!"

Zamršeno...

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović nastupaju zajedno, ali njihove izjave su pomalo zbunjujuće. Jednom se čini da su u dobrim odnosima, a onda uslede provokacije (prvenstveno Kije) koje dokazuju da je posao jedno, a privatnost druga stvar.

I ovoga su puta u najavi njihovog večerašnjeg nastupa slali interesantne signale. Sloba se oprštao sa svima i rekao da će Kija da ga izbaci kroz prozor aviona, Kockareva je bockala pričom o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novom dečku i Radanovićevoj reakciji na tu vest, a da su odnosi među njima napeti otkrio je i očevidac svega (više o tome pročitajte na OVOM linku).

U istom stilu su nastavili i danas, na dan nastupa u Nemačkoj. Sloba je prvo, kao slučajno, šerovao status u kom se kaže da "niko nikog ne gotivi, a svi se druže". Zvuči kao da ima veze s Kijom, mada...

S druge strane, Kija je bila još brutalnija i direktnija - odmah je napomenula da je reč o njenom bivšem suprugu. I to uz fotografiju na kojoj leti kata sa smećem.

A komentar sve objašnjava:

- Vau, nisam znala da moj bivši ume da leti!

Pevač Branimir Banjanim, koji u poslednje vreme stalno nastupa sa Kijom, i ovoga puta je sa njima i na svoj stori je postavio sliku iz Nemačke. Stigli su kombijem, a on poručuje:

- Puška je zakočena! Sve kul!

Šta vi mislite? U kakvim su oni zaista odnosima? Da li su ove čarke stvarne ili je to možda samo dobar marketing? Napišite nam u komentarima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.