NA VESELJIMA NE PEVA DUŽE OD 2 SATA: Rada Manojlović otkrila nepoznate detalje o nastupima i zaradi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:31

NA VESELJIMA NE PEVA DUŽE OD 2 SATA: Rada Manojlović otkrila nepoznate detalje o nastupima i zaradi!

Otvoreno odgovorila na ovo pitanje!

Pevačica, Rada Manojlović prekinula je saradnju sa dugogodišnjim menadžerom.

Njegovo mesto zauzela je pevačicina rođena sestra Maja, a sada je Rada otkrila detalje o zaradama i trajanju njenih nastupa koji se tiče upravo ugovaranja tezgi.

Rada je na svom Tviter profilu objavila spisak ugovorenih nastupa i gostovanja, a potom je otkrila i detalje koji zanimali jednu korisnicu ove društvene mreže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l' da? - glasilo je pitanje, a Rada je dala prilično konkretan odgovor.

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno. Meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš - napisala je pevačica i nastavila:

- Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade. Ja ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je Manojlovićeva.

Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, jel da?

— Bodljikava 🇷🇸 (@Bodljikava) April 23, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.