NA TRENUTKE BIH GA UBILA, A NEKAD... Tara ponovo PONIZILA Ša - priznala da ga NE VOLI, on se izgubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 03:20

"NA TRENUTKE BIH GA UBILA, A NEKAD..." Tara ponovo PONIZILA Ša - priznala da ga NE VOLI, on se izgubio

Još uvek mu nije prekipelo!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Tara Simov je komentarisala njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Kakav je osećaj biti u vezi sa osobom za koju tvrdiš da je psihopata, za koga kažeš da ga ne voliš? - pitala je novinarka.

- Monotono... Trudim se da ne razmišljam o prošlosti, trudim se da razmišljam samo o tome kakav je u ovom trenutku. Od poslednjeg pomirenja smo okej, pre toga su bile neke uvrede i vređanja... - odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tara.

- Da li si ga zavolela od utorka? - pitala je novinarka.

- Nisam, ne mogu da volim nekoga koga sam prestala. Ali ne mogu da kažem da mi je lep, zgodan, ima nešto što tinja u meni i što me vuče... Što se tiče ljubavi, da ga ne volim ne volim ga, to nije ljubav. On je neko ko je uvek tu za mene, dobar je prema meni, imamo to nešto naše... Mislim da je to neka vrsta emocije a ne ljubavi... - navela je Simova.

- Ne osećaš ljubav prema njemu kao prema muškarcu, već kao prema prijatelju? - nastavila je novinarka.

- Nije to tako u kontinuitetu. Na trenutke bih ga ubila, nekada ljubila i grlila. Ponašam se onako kako mi dođe u trenutku - rekla je Tara.

- Koliko vidim nama nije monotono, ali ako ona tako kaže ona jeste. Ne znam više ni kako da se izjašnjavam oko svega. Vidim da nam je kul, ona je dosta svežija i ponaša se kul. Ne mogu da kažem da je to zbog mene... Iskren da budem, preodvratno mi zvuči kada govori o tome da me nekada voli ovako nekada onako, par puta sam joj i rekao da se drugačije izražava. Povređuje me to, naravno. Iskreno, nije nam nikada ovako kako sada jeste, smejemo se, šalimo, ne ide nam ništa kilavo. Nisam očekivao to što je rekla da je monotono... - govorio je Ša.

- Zašto je monotono, Tara? - pitala je predstavnica sedme sile.

- Mogla sam da lažem i kažem da su mi se vratile emocije. Trudim se da budem surovo iskrena, ne mogu više da uvijam u foliju. Jednostavno, kao da moram da pazim šta pričam, kao da moram da pazim na svaku reč... Monotono mi je jer me retko šta pokreće... Možda je i bolje da ne bude svestan mojih reči, jer je manje povređen. Mislim da je u ovom odnosu najmanje važno šta mene iritira i šta mi smeta... Ja se trudim da njega ne izazivam... - odgovorila je Simova.

- Ne mislim ja da se ona naprasno zaljubila, ali se sve kosi sa onim što se dešava između nas. Ako ti nemaš emocije, a ponašaš se sa mnom ovako, ne znam... Sigurno se ne ponaša ovako sa svojim drugarima... Često je pitam zašto je sa mnom, niko ovde nikoga ne tera ni na šta - dodao je reper.

- Ne smeta ti kada ti kaže da te ne voli, a smeta ti kada kaže da vam je veza monotona? - nastavila je novinarka.

- Ne mogu da kažem da me vanserijski voli, ali ne mislim ni da me ne voli. Da li zbog nekoga drugog ili postoji nešto treće, ne znam, ali možda zato neće da kaže nešto lepo. Svi znate da ja nisam glup, ali stvarno mislim da nije vreme da do kraja kažem svoje mišljenje. Iako vi ne verujete, ali ona ovim ponašanjem gasi u meni emocije i tek će me ugasiti. Srozao sam se, nemam samopoštovanja, ne znam dokle ću ovako. Ne znam zašto je bolje u poslednje vreme ako nema emocija, možda je dobila tu pažnju koja joj je bila potrebna... Jesam se srozao, ali napolje sam imao odnose sa ženama, ipak me i dalje žele, nije to baš sve tako kako izgleda... - izjavio je reper.

- Ako bude prezupčio neće želeti nikada više da je vidi. Trenutno je spreman sve da pruži za ovaj odnos, a ako mu prekipi, ona će tek tada shvatiti šta je izgubila - dodao je Sale Luks.

- Bio sam u braku skoro sedam godina, kada sam se zaljubio u Taru, ja sam se potpuno ugasio od prethodnog odnosa, gotovo sam sve presekao. Zašto mislite da ne mogu da prekinem i sa Tarom. Ona je jedina osoba koji može da uđe u moj sistem, dokle će to tako biti ne znam. Ne daje mi lažnu nadu... Ako svakoga zove u krevet i ponaša se kao sa mnom, svaka čast... Svaki put kada je lajv, ona govori kako me ne voli... U pitanju je neka osoba zbog koje ona ne sme da kaže sve kako jeste - nastavio je Nenad.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.