NA TELU ISPISALA REČI JEZIVE SIMBOLIKE! Pored tetovaža, ubijena Noa ostavila PORUKU NA TELU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 16:17

NA TELU ISPISALA REČI JEZIVE SIMBOLIKE! Pored tetovaža, ubijena Noa ostavila PORUKU NA TELU

Odmah nakon tetovaže leptira, Noa Milivojev istetovirala je i stihove ove pesme!

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja, nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo pronađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda. Njen momak (33) je odmah uhapšen i sve je priznao.

Noa je sahranjena u rodnom mestu i tako ispraćena na večni počinak, ali detalji iz njenog privatnog života i dalje intrigiraju javnost.

Milivojeva je bila veliki ljubitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tetovaža, te je tako imala, tvrde mediji, nekoliko slika leptira na butini, što je pokrenulo lavinu priča. Ubica je, navodi se, upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela. Uznemirujuću scenu zatekli su i Noini bližnji, kada su na krstu zatekli igračku leptira, koju je ostavilo nepoznato lice.

Tiktokerka je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" koju izvodi Seka Aleksić. Noa je pomenutu numeru poistovetila sa svojim životom, a kada se kockice sklope, njeni stihovi lede krv u žilama.

- Šareni leptiru mog sivila, ne idu ni nevini sa krivima, šta ću i ja među živima - glase reči pesme koje uteruju jezu u kosti, a pored tetovaže mogu se uočiti i povrede i rane nastale usled samopovređivanja.

Međutim, nije to jedina konekcija sa ovom pevačicom, pa je tako istetovirala i stihove pesme "Iskoristi moje mane". Ova tetovaža je nastala nakon istetoviranog leptira, a kroz sve se provlačila jedna poruka - svirepo ubijena TikTokerka se borila protiv brojnih unutrašnjih nemira, a malo ko je znao šta se krije iza osmeha na njenom licu.

A post shared by noa <3 (@noa11000)

- Telo što bolu se uči, lice što osmeh ga muči - glasili su stihovi pesme "Iskoristi moje mane", koju je nosila nesrećna Noa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.