NA REPERA BAČENA CRNA MAGIJA? Ša očajan, vračara mu otkrila koja žena ga je proklela

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 13:02

NA REPERA BAČENA CRNA MAGIJA? Ša očajan, vračara mu otkrila koja žena ga je proklela

Zbog ljubavi je spreman na sve.

Reper Nenad Aleksić Ša i trenutni učesnik rijaliti programa "Elita" nailazio je na mnoge prepreke kada je ljubavni plan u pitanju. On je očajan nakon što ga je supruga Vanja Nikolić ostavila.

Kako i sam kaže on očekuje da se njih dvoje pomire i rešen je da se promeni kako bi im brak opstao. Ša je otkrio da je njega poremetilo to što je Vanja imala spontani pobačaj i da je od tada on postao jako surov prema njoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da nije imao razumevanja za to kroz šta je ona prošla. Kako otkriva njegov blizak priajtelj, za domaći medij, reper je pre ulaska u Elitu išao kod jedne žene koja ima 55 godina, živi u Zemunu i navodno se bavi otkrivanjem crne magije. Ona je rekla Nenadu da u ljubavi neće imati sreće sve dok ne skine određenim ritualima sa sebe prokletstvo koje je bačeno na njega.

- Ša u to nikad nije verovao, međutim, shvatio je da on baš nema sreće u ljubavi i da mu ništa ne idem pogotovo ga mučišto mu se ne da se ostvari kao otac jer on dete baš želi. Jedna komšinica muje rekla da ide kod te žene u Zemun i da će mu ona reči da li je pod crnom magijom. On je to odbio, ali je pred ulazak u Elitu rešio da ipak odei da vidi šta će mu reći. Čim je ušao ta gospođa mu je rekla da je on proklet u ljubavi i da nikad neće biti srećan, Pitao je zašto je to tako da bi mu ona rekla da sedne, a zatim je krnula da mu izliva olovo - počeo je izvor.

- Tada mu je rekla da je mlađa žena, smeđe kose njega proklela, da mu je bacila ozbiljne vradžbine i da dok to ne skine neće moći ni sa jednom ženom da bude srećan i spokojan. Pristao je da mu odradi rituale kako bi mu to skinula, zato je i siguran sada da će Vanja da mu se vrati. On je dva dana nakon što je bio prvi put opet otišao kod te žene, odneo je zajedničku sliku sa Vanjom, svoju ogrlicu na kojoj ima krst i ona mu je rekla da mora da uzme amajliju od koje se neće odvajati i da pred spavanje mora da izgovaraodređenu molitvu nad tom amajlijom. Znam da je poneo u rijaliti i da je rekao da neće odustati od tih rituala. Siguran je da će sada uspeti da vrati suprugu i da konačno opet bude srećan - kaže njegov prijatelj i dodaje da je nakon što je posetio tu ženu javio i Vanji šta se dešava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.