NA OVOM MESTU JE CAR POKUŠAO DA UBIJE CRVENOG! Pogledajte kako uživo izgleda kuća u kojoj se odigrala ova legendarna scena iz Južnog vetra

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 09:20

NA OVOM MESTU JE CAR POKUŠAO DA UBIJE CRVENOG! Pogledajte kako uživo izgleda kuća u kojoj se odigrala ova legendarna scena iz "Južnog vetra"

Bliži se kraj serije, a niko ne može ni da predpostavi šta će se desiti sa glavnim likovima u poslednjoj epizodi!

Serijal filmova i serija "Južni vetar" po mišljenju mnogih je pravi bum u domaćoj kinematografiji u žanru akcionih dela. Sve veći broj mladih, ali i starijih sa nestrpljenjem čeka poslednju epizodu serijala "Južni vetar: Na granici" koja će biti emitovana večeras.

Iako se radi o akciji, reditelj Miloš Avramović je na maestralan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način uspeo da uplete različite priče, emocije, motive i činioce kako bi priča bila što realnija.

Ono što daje posebnu čar ovoj seriji je to što je nepredvidiva i što niko ne može da predpostavi šta će se dogoditi u narednoj epizodi. Glavna priča se vodi oko Petra Maraša (Miloša Bikovića) i Baće (Miodraga Radonjića) i njihove upletenosti u kriminalne radnje.

Iako su u prvom delu serije Maraš i Baća sarađivali sa Crvenim (Aleksandrom Berčkom), došlo je do preokreta, pa su se našli na suprotnim stranama. Crveni je radio za državu, dok nije bio razrešen dužnosti zbog sukoba sa Marašem. Crveni je na sve načine želeo da uništi Maraša, pa ga je poslao i u Rusiju kako bi tamo stradao. Međutim, to mu nije pošlo za rukom, jer se Petar snašao i vratio se u Srbiju. Gledaoci su kroz prethodnih 11 epizoda pratili sukobe između njih dvojice.

Car (Miki Manojlović) je želeo da zaštiti Baću i Maraša od Crvenog, pa je rešio da ga ubije. Ostavio je novac za sina i unuka i otišao je u smrtonosnu akciju.

Car se sastao sa Crvenim i iznenada je izvukao bombu i digao kuću u vazduh. Car je na mestu ostao mrtav, kao i policajac Tankosić (Radovan Vujović), dok je Crveni preživeo. Nakon ove situacije, Crveni je dobio još veću želju da se osveti Marašu. Petar i njegova grupa su morali da napuste Srbiju kako bi spasili svoj život.

Ova scena sa bombaškim napadom je postala viralna na društvenim mrežama. Niko nije očekivao ovakav preokret radnje i da će jedan od glavnih likova izgubiti život u seriji.

Na društvenim mrežama je počeo da se deli snimak kuće u kojoj se odigrala ova scena. U video prilogu u nastavku možete pogledati kako ta kuća sada uživo izgleda:

Južni vetar>>na granici<<

♬ original sound - Luis Grome

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.