NA METI NAPADA I OSUDA: Anđela na stubu srama:  Ovo je preterano i bolesno za moj pojam

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 12:50

NA METI NAPADA I OSUDA: Anđela na stubu srama: "Ovo je preterano i bolesno za moj pojam"

Ne može više tako!

U emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, Stefan Milošević Panda i Ana Radulović ugostili su pevačicu Andrijanu Anči Dabetić, koja je devedesetih godina važila za miljenicu žestokih momaka.

Naime, ona se osvrnula na ponašanje Anđele Đuričić, o kom nije imala lepe reči.

- Jaoj...Imam par drugarica koje mi prepričavaju, ali sada kada sam sve ovo odgledala. Ne znam, da je moja sestra, bliska rođaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislim da bih provalila tamo i za ruke je izvukla. Kapiram da se neko zaljubi i da voli, ali ovakvi izlivi za nekoga ko je ovako mlad, ovo je priča kako može neko najgore da izvuče iz tebe...Ja sam čula da je bila za primer, imala je dečka i bila je normalna. Ovo je preterano i bolesno za moj pojam - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.