NA KRAJU TE STIGNE SVE! Janjuš se prisetio RAZGOVORA SA ŽENOM Enom! Evo šta mu je GOVORILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 19:22

"NA KRAJU TE STIGNE SVE!" Janjuš se prisetio RAZGOVORA SA ŽENOM Enom! Evo šta mu je GOVORILA

"A ja sam uvek tu uvijao!"

Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa Lazarom Čolićem Zolom u prostoriji za pušenje, te su započeli temu o životnim odlukama i trenucima koje je proveo sa Majom Marinković, a onda je bivši košarkaš otkrio šta mu je bivša supruga Ena Janjušević pričala tokom afere sa njom.

- Sve je ovo moralo kad tad da se desi, ne može ništa večno. Ja kada pričam, pričam kako jeste, ti znaš da je to tako, i mnogo je lakše meni, samom sebi! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pričao je Janjuš.

- Naravno, nego da uvijaš tu. Ko je imalo inteligentan, vidi čovek kada neko priča iz duše - dodao je Zola.

- Da, bilo je kako je bilo, šta je bilo, sve druže, mnogo mi je lakše. Meni je Ena ranije govorila šta god da je, reci kako jeste. A ja sam uvek tu uvijao, j*bavao se sa nekim stvarima koje ne možeš da ubediš nekoga - nastavio je Janjušević.

- Na kraju te stigne sve! - nastavio se Čolić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.