NA KOGA LI MISLI? Kija u Zvezdicama pričala o BIVŠEM dečku reperu! A komentar žirija BRUTALAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KOGA LI MISLI? Kija u Zvezdicama pričala o BIVŠEM dečku reperu! A komentar žirija BRUTALAN (VIDEO)

"Jedan moj dečko reper..."

Teodora Tara Stojanović peta je po redu koja se predstavila večeras na samom početku petog kruga dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". Ona je odlučila da otpeva pesmu Niki Minaž "Chun - Li", a za to se dobro pripremila i zato je dobila velike pohvale žirija i sve glasove.

Jedna od članica žirija koja je posebno bila oduševljena je Kristina Kija Kockar. Ona je u jednom momentu rekla da postoje ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misle da je repovanje lakše od klasičnog pevanja, a kao primer je navela svog ujaka i potom ispričala jednu dogodovštinu sa njim i bivšim dečkom.

- Moj ujak misli da je ovo lako. Ja sam se nekad zabavljala sa jednim reperom, a on mi je govorio da to nije "prava" muzika - ispričala je Kija, a njen kolega iz žirija Milan Stanković, s kojim su je takođe povezivali, je dobacio:

- Znači ti si sa pevačima - rekao je u šali, a ona je odgovorila:

- Pa, vole me - poručila je Kija koja je pod "dečkom reperom" najverovatnije mislila na Ognjena Kostića Struku.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.